Català | Castellano  
   
   
   
   

  

Per arribar a la Fonda des de les comarques del nord de  Barcelona, ho podeu fer a través de la C-37 que l’agafareu a la sortida de Vic  direcció Olot. Una vegada hagueu passat el túnel de Bracons, us quedaran uns 4 quilòmetres  fins que deixareu la via per anar a buscar la carretera GIV-5273 direcció al poble de Joanetes. Seguint la carretera uns 2 quilòmetres,  ens trobareu a 500 metres de l’esglèsia, just quan aquesta es bifurca per anar a Coll de Bracons.
Des de Girona podeu arribar per la C-66 fins a Besalú on agafareu l’Autovia N-260 fins a Olot. Heu de creuar la ciutat direcció Sta Coloma de Farners. Una vegada deixeu Olot creuereu el poble de les Preses i a 500  metres, us trobareu el rètol de Joanetes.  Seguint la carretera uns 2 quilòmetres,  ens trobareu a 500 metres de l’esglèsia, just quan aquesta es bifurca per anar a Coll de Bracons.
Si veniu de Santa Coloma de Farners, agafeu la C-63 direcció Olot.  Passareu per diferents pobles: Anglès, Amer, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols i una vegada hagueu passat el túnel de Sant Estve de Bas us trobareu una rotonda i direcció Olot  a 50 metres el rètol de Joanetes. Seguint la carretera uns 2 quilòmetres,  ens trobareu a 500 metres de l’esglèsia, just quan aquesta es bifurca per anar a Coll de Bracons.

Per arribar amb autobús des de Girona, Vic  o  Barcelona la parada més propera a la Fonda és a Sant Esteve d'en Bas:

www.teisa-bus.com